DoporučujemeZaložit web nebo e-shop

ZKO č. 517 Jirkov

úspěchy z roku 2011

Zkoušky podle NZŘ v ZKO Otvice 1.10. 2011
 
V sobotu ráno vyrazila parta lidí se svými čtyřnohými kamarády do kynologického klubu v Otvicích aby si splinili zkoušku.
Těmi  odvážnými byli Kuba Pochman s Chicky z Oseckoho Kláštera, který nastoupil na ZVV1, Vlaˇfka Kaiserová s Jeronimem MOravia Box, taktéž na ZVV1, Jana Šedinová ml. s Ginnou Sinensis Bohemia na ZZO a nesmíme zapomenou na naší vrchní trenérku agility které se k nám také počítá, Janu Bauerovou a jejího Mazlíka (Gentle Touch Silver Breeze), kteří  nastoupili na splnění zkoušky ZZO.
 
 Vlaďka s Jeronem a Kuba s Chicky     
 
Vedoucím zkoušek byla paní Karolína Hrabovská (předseda ZKO Otvice) rozhočím byl pan Josef Prášil.
Po překotrolování sociální chování psů a kotrole čipů a tetovacích čísel odjeli ti co plnili zkoušku se stopou směr Hora sv. Šebestiána, kde se konali stopy. Vlaďka s Jerem se snažili, a ikdyž to bylo těsné, vystopovali si 72 bodů ve velmi rychlém tempu. Kuby s Chickynou vyrazili na stopu také velice pěkně, na prvním lomu malý zádrhel, ale vše se vyřešilo a až k druhému lomu paráda. Tam si však Chicky usmyslela že asi stopování stačí, a začala vymýšlet hlouposti a pan rozhodčí práci Kuby a Chicky ukončil. 
Po návratu na cvičiště nastoupila na první poslušnost Jana Bauerová s Mazlíkem, pan rozhodčí ohodnotil jejich poslušnost 49 body. Jako druhá na řadu šla Jana S Ginnou, jen malé zaváhání na aportu a z poslušnsoti odcházeli holky s krásnými 57 body.
Jako poslendní na poslušnost nastupovala Vlaďka a Jero. Jero si asi myslel že už se jde kousat, ale Vlaďka zapracovala a z poslušsti odcházela se 77 body s malinkými obavami jak dopadne obrana. Na obraně byl Jero neukázněný a to se trochu přeci jen projevilo, a opět to bylo těsné, ale 72 bodl z obrany znamenalo že Vlaďka a Jero zkoušku ZVV1 splnili.
Zbývalo jen počkat na ZZOčkaře a jejich speciální cviky, těmi Jana s Mazlíkem i Jana s Ginnou prošli bez větších problémů.
Jirkovská výprava teda mohla oslavova, konečný výsledek zní takto:
 
VLAĎKA A JERONIMO MORAVIA BOX splnili ZVV1
JANA BAUEROVÁ A GENTLE TOUCH SILVER BREEZE splnili ZZO
JANA ŠEDINOVÁ A GINNA SINENSIS BOHEMIA splnili ZZO
 
Zbývá už jen poděkovat vedoucí zkoušek Karolíně Hrabovské ze skvělou organizaci, panu rozhodčímu za posouzení a ohodnocení výkonů a kantýně za občerstvení a hurá s plnou sílou do tréninků na další zkoušky.